Bij de finale van #Superkids! Met de video van Zoë Greten die danste voor Nobelprijswinnares Malala!

Superkids is een programma van RTL4 waar zeer getalenteerde kinderen hun talent laten zien aan een vakkundige jury. Dochter van vriend Ton Greten en zo mijn vriendinnetje Zoë deed mee in dit eerste seizoen van het succesvolle programma. Wij waren door Zoë uitgenodigd om de finale bij te wonen. Haar boodschap en dans is zo bijzonder, dat ik het met jullie wilde delen.

Ik heb voordat ik rolstoelafhankelijk werd heel veel gedanst en ken door het dansen Ton en Mary-Ann al heel lang. Sinds een aantal jaren volgen Hans en ik nu al hun dochter Zoë. Zij leeft werkelijk voor het dansen en is een bijzonder meisje met echt heel veel talent. Niet gek natuurlijk met 2 danskampioenen als ouders 😉

Superfans van Zoë en haar vriendinnen

We bezoeken bijna alle de wedstrijden Hip Hop en Moderne dans waar Zoë en haar vriendinnen meedoen, inclusief NK’s en EK’s. Naast de solodansen van Zoë danst(e) zij namelijk ook als duo met verschillende partners en in een kleine dansgroep “Move4Fun”. Dit doe zij met andere grote talenten zoals bijvoorbeeld Desteney Boon, Kenja Wouter, Stella Rouschen en Fenne Manders.

Met deze meiden en hun ouders zijn we inmiddels ook bevriend geraakt en we genieten als “superfans” van hun dansen en plezier bij de wedstrijden. Met hun dansgroep Dance2Move deden zij in 2014 mee aan Everybody Dance Now waar we toen werkelijk alles gevolgd hebben omdat Hans een website en de Social Media voor de meiden bijhield. Het was een gezellige en leuke tijd vol plezier met de meiden en vooral… genieten van dans.

De #Superkids finale 2015 met Zoë

het was geweldig om bij de finale van Superkids te zijn en vooral zijn we blij om de waardering die Zoë krijgt voor haar bijzondere talent.

Kan uren vertellen over hoe gezellig, fantastische en leuk het was met Zoë, haar vriendinnen en alle ouders, maar laat gewoon het beeld voor zichzelf spreken 😉

The power of education by Zoë Greten in honor of Nobelprize winner Malala and her message

De choreografie voor Superkids is door Zoë zelf gemaakt!

Wat vooral zo bijzonder is, is het feit dat Zoë de choreografie zelf bedacht heeft. Hierbij geïnspireerd door de boodschap van Nobelprijs winnares Malala. Opleiding en onderwijs voor alle meisjes in de wereld!

Wij hebben er in ieder geval heel erg van genoten en waren en zijn enorm trots op onze bijzondere vriendin. Ben benieuwd wat jullie van haar talent en de bijzondere boodschap vinden 🙂 Laat het mij in een reactie hieronder ajb weten dan kan ik het aan Zoë doorgeven.

Wil je Zoë zelf volgen in haar verdere carrière, Like dan haar pagina op Facebook.

Geplaatst in Berichten van Steya, Geen categorie en getagd met , , , .