Zelfrijdende auto met blinde dame. #VIDEO

Blinde mevrouw test de zelfrijdende auto van Google! Bekijk deze geweldige #video

De zelfrijdende auto is geweldig voor allerlei doeleinden. Als je deze video met onder andere een blinde mevrouw ziet die de zelfrijdende auto test begrijp je waarom ik zo enthousiast hiervan word.

Mijn partner heeft veel met Google te maken gezien zijn werk als online marketeer en Zoekmachine Marketing specialist. Hij heeft het dan ook vaak over Google en de verschillende bijzondere projecten die zij ook hebben. Google investeert veel in de toekomst-technologie.

Veel van jullie kennen waarschijnlijk wel het bekende Google Glass dat onlangs weer veel in het nieuws was omdat het tijdelijk wordt stopgezet, maar de zelfrijdende auto die echt in een heel ver stadium is, kennen velen nog niet. Van de zelfrijdende auto zijn al prototypes actief in de Verenigde Staten en ze worden nu zelfs al in productie gebouwd!

Toen hij de zelfrijdende auto afgelopen week weer zag en daarbij een mooie video waarin onder andere een blinde dame de auto test, was hij zo enthousiast dat ik het wel moest delen. Moet zeggen dat het voor blinde en slechtziende mensen natuurlijk een geweldige oplossing is. Oordeel zelf. Na het zien van de video was ik in ieder geval net zo enthousiast als hij en ik denk dat dat voor jullie ook geldt.

Video van de zelfrijdende auto, getest op de openbare weg!

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben in ieder geval heel enthousiast 😉

Hoop zeker dat de productie niet lang op zich laat wachten, maar als ik de heren van Google zo hoor in de video dan gaat dat ook niet lang meer duren.

In de reacties hieronder hoor ik graag wat jullie van de zelfrijdende auto vinden en of jullie ook denken dat wij allemaal die auto nog mee gaan maken in het verkeer. Vooral heel benieuwd naar de reacties van andere slechtziende en blinde mensen nu zij, net als ik, een enorme vrijheid terugkrijgen met de zelfrijdende auto.

Groetjes Steya


Geplaatst in Berichten van Steya, Geen categorie en getagd met , , , , .
  • NathalieVeerden

    Echt geweldig Steya. Het ziet ernaar uit dat die zelfrijdende auto’s er inderdaad wel snel komen in grotere productie als je die mannen van Google zo hoort.
    Hoop het eigenlijk ook wel voor alle slechtziende mensen.

    thnx voor de leuke en mooie video. Je site blijft zo echt heel divers en blijf het volgen hoor 😉

    Kuzzz Nathalie