Help Steya: Crowdfunding , Acties en meer…

Door de oogaandoeningen die Steya heeft zal zij binnen een half jaar volledig het zicht verliezen en helemaal blind worden. Er is om meerdere redenen een crowdfunding actie gestart

Naast de belangrijkste redenen met betrekking tot haar behandelingen en benodigde apparaten, aanpassingen en andere zaken heeft Steya ook nog de wens om enkele dingen echt te “zien” voordat dit niet meer kan. Ze noemt dit haar “blindet-list”. Zo krijgt ze een aantal mooie herinneringen die zij mee kan nemen en die haar helpen.

Nu is zij zelf gestart met de verkoop van haar Walt Disney Classic Collection om dit mogelijk te maken. Dit zal echter niet snel genoeg gaan en zeker niet voldoende opleveren. Daarom kan de crowdfunding daarmee wellicht ook helpen.

Op deze pagina willen we jullie op de hoogte brengen van de crowdfunding die door en voor familie en vrienden gestart is en de verschillende acties die mensen organiseren om voor diezelfde actie geld in te zamelen.

Wat wordt er al gedaan voor Steya?

Er is afgelopen februari 2015 gestart met de Droom / Wens van Steya op een crowdfunding platform waar iedereen een donatie kan doen om te helpen en kan zien hoe het vordert.

Speciaal voor mensen en bedrijven die een donatie voor Steya doen en helpen zijn er enkele bevriende muzikanten en bedrijven die om “iets terug te doen” voor die hulp mooie aanbiedingen doen.

Welke tegenprestaties voor donaties worden jou nu al aangeboden?

De partner van Steya is zelf zanger/toetsenist en hij en Steya zelf kennen zeer veel bekende en minder bekende muzikanten en artiesten. Hierdoor is het idee ontstaan om mensen of bedrijven die echt een grote bijdrage leveren “Gratis” een mooie tegenprestatie te bieden als dank voor die hulp aan Steya.

Aanbiedingen door bevriende muzikanten

Er waren direct al veel ideeën en intiatieven door de vele muzikanten die Steya en Hans kennen. Zo willen ze bijvoorbeeld in een muziekcentrum een soort van benefiet-avond organiseren begin 2015. Als tegenprestatie zijn er ook al veel muzikanten die zich aangemeld hebben om te willen helpen. Het volgende mooie lijstje is het resultaat:

  • Voor een donatie van € 195,00 of meer een duo/trio optreden door zanger/zangeres met acoustische begeleiding
  • Donatie van € 350,00 of meer een optreden van een aantal artiesten/muzikanten, inclusief PA voor versterking
  • Bij € 950,00 of meer een avondvullend optreden met licht en geluid door een feestband

Artiesten voor Steya - 1

Aanbiedingen door bedrijven

Er hebben ook al bedrijven zeer leuk en positief gereageerd op alle initiatieven. De aanbiedingen en tegenprstaties voor een donatie die hieruit komen blijven we in het overzichtje dat volgt opnemen:

  • GRATIS website en 1e jaar kosteloze hosting en registratie van de website bij een donatie van € 100,00 of meer
  • SEO-rapport en hulp bij de optimalisatie van een website/webshop bij donatie van € 75,00 of meer
  • Dit rapport en de SEO-hulp plus de bouw en 1e optimalistie van een Adwords-campagne voor een bedrijf of webshop bij donatie van € 175,00 of meer

Nieuwe aanbiedingen door bedrijven zullen we blijven opnemen in de lijst hierboven. Wilt u helpen met uw bedrijf? Neem dan contact op.