Waarom deze website

Waarom zijn we gestart met Steya.nl: Ik wordt blind! Wat nu?

De website Steya.nl is bedoeld om mensen te informeren, om Steya een mogelijkheid te geven om haar ervaringen te delen tijdens de aanloop naar de revalidatie en tijdens de revalidatieperiode van 28 weken, maar vooral…   om mogelijk te maken dat Steya de hulp, verzorging en middelen krijgt die er nodig zijn.

Daarnaast maakt de wetenschap dat zij snel volledig blind zal zijn dat zij zich realiseert dat er een aantal dingen zijn die ze erg graag nog zou zien en zou willen doen. Haar “Blindet-list” noemt ze het zelf.

Hoe gaan we dit realiseren

Go Fund Me - Help SteyaVerschillende vrienden en familieleden van Steya willen met behulp van deze website gekoppeld aan de wens/droom van Steya op een Crowdfund platform, zoveel mogelijk van de benodigde hulp, apparaten en aanpassingen realiseren voor Steya en liefst ook de wensen op de Blindet-list in vervulling laten gaan. Dit zal gebeuren door wat wij zelf, vrijwilligers en sponsoren aanbieden, middels bijzondere acties door vrijwilligers en sponsoren en door middel van de genoemde Crowdfunding.

Wat kan jij doen?

Wil je helpen… dat kan.
Er zijn al zeer veel ideeën aangedragen. Een paar voorbeelden:

  • Een aantal bevriende muzikanten en artiesten  van Hans en Hans zelf willen mensen en bedrijven die een grotere donatie doen via Go Fund Me een tegenprestatie aanbieden met een optreden thuis, op locatie of bij het bedrijf op een moment naar keuze.
  • Een bedrijf gaat donateurs met een donatie van € 100,00 of meer een GRATIS website geven!

Heb jij een leuk idee waarmee je kan en wil helpen, laat het weten in een reactie of neem contact op.

Alle initiatieven die er zijn en komen worden op de acties-pagina en met een speciale pagina voor die acties aangemaakt en Steya houdt jullie natuurlijk op de hoogte via Facebook, Twitter en haar Blog hier.