Walt Disney Classic Collection Beeldjes te koop!

Walt Disney Classic Collection beeldjes die te koop worden aangeboden op een site over blind worden en de hulp daarbij voor Steya lijkt misschien een beetje vreemd. Wat deze Walt Disney Classic Collection beeldjes precies zijn en waarom Steya deze verkoopt, wordt hieronder uitgelegd.

Walt Disney Classic Collection beeldjes te koopSteya heeft gedurende een hele lange periode Disney beeldjes verzameld. Natuurlijk omdat ze Walt Disney zo leuk vindt en omdat de beeldjes zo mooi zijn, maar tegelijk ook een beetje als een pensioenvoorziening. De prachtige porseleinen beeldjes van de Want Disney Classic Collection of WDCC worden namelijk alleen maar meer waard voor verzamelaars. Vooral de zogenaamde lidmaatschapsbeeldjes en de “limited Editions” zijn enorm waardevol.

Om een aantal trips te maken en enkele dingen die Steya graag nog wil “zien” is ze daarom nu gestart mer de verkoop van de Walt Disney Classic Collection – WDCC beeldjes.

Welke WDCC beeldjes heeft Steya

Een totaaloverzicht en de uitbreiding van het aanbod van de WDCC beeldjes door Steya zie je op haar WDCC pagina.

Eigenlijk heeft Steya van alle bekende en meest geliefde Walt Disney Classics wel beeldjes. Meest compleet zijn beeldjes van de personages uit De Aristokatten, Belle en het Beest, Pinnokio, Peter Pan(oa de hele seizoenen serie van Tinkerbel), De Reddertjes en 101 Dalmatiers.

Steya heeft echter ook beeldjes uit andere Walt Disney Films die zij verkoopt. Zo heeft ze leuke personages en scenes uit Sneeuwwitje, Junglebook, Assepoester, De Kleine Zeemeermin, Nemo, Atlantis, Knabbel &Babbel, Donald Duck en Robin Hood.

Wat maakt deze WDCC beeldjes bijzonder?

Dat is eigenlijk teveel om op te noemen. Dat maakt ze ook zo geliefd en is de reden dat ze alleen maar meer waard worden in de loop der tijd. Helemaal nu Walt Disney met de uitgifte van de beeldjes is gestopt en naast de zogenaamde “limited Editions”, waarvan Steya er ook een aantal verkoopt, dus eigenlijk ieder beeldje “limited” wordt.

imageZe zijn van porselein en stuk voor stuk met de hand gemaakt. Daarnaast worden ze ook met de hand geschilderd. Dit zorgt ervoor dat ieder beeldje anders is. Als je dan ook zo’n beeldje in de winkel ging kopen, kon je uit meerdere beeldjes kiezen en degene kiezen die jij het mooist vond.

Steya heeft altijd bij een bekende galerie de beeldjes gekocht en verkoopt de beeldjes met de originele verpakking en de meegeleverde certificaten! Ook heeft ze beeldjes die ze tijdens events van Walt Disney heeft laten ondertekenen door de tekenaar van de Walt Disney Studios zelf.  Hoe bijzonder is dat.

Hoe / Waar kan ik de WDCC beeldjes kopen?

Natuurlijk gewoon bij Steya zelf. Als je belangstelling hebt of ze wil bekijken om er eentje uit te zoeken, neem dan gewoon contact op.
Er is ook een lijstje met alle WDCC beeldjes en die kan opgestuurd worden als je dat wilt zo kan je rustig jouw disneybeeldje uitzoeken 😉